logo         

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ 1.4. - 8.4.2016V termínu 1.4. - 8.4. 2016 máme DOVOLENOU - Vaše objednávky vyřídíme co nejrychleji, ale o termínu... arr3DOVOLENÁ 25.5. - 7.6. 2015V termínu 25.5. - 7.6. 2015 máme DOVOLENOU - Vaše objednávky vyřídíme co nejrychleji, ale o termínu... arr3Decoupage26.3. V sekci Ubrousková technika - decoupage naleznete nově velký výběr ubrousků s motivy a další... arr3Anglické závěsné koše22.3. 2015 Nově vložen sortiment anglických závěsných košů... arr3Jarní aranžmá24.02.2015 Dnes byly vloženy na eshop nové kousky v sekci Velikonoční a jarní dekorace , nakoukněte... arr3Přidány svíčkyDo našeho e-shopu jsme v posledním týdnu nahráli velký sortiment svíček všeho druhu, račte... arr3Vítejte v obchůdku s dekoracemi pro každou příležitost!Každý týden nové zboží - od vlastnoručně vyráběných dekorací, přes hobby balení ve stylu ,,dodělej...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 249 Kč
do košíku:
naše cena 29 Kč
do košíku:
naše cena 350 Kč

KONTAKTY

Květinový atelier FLORAL-ART.cz - M. Floriánová
Horní Rokytnice 667
51244 Rokytnice nad Jizerou
tel: +420 777251669
florart@seznam.cz

ANKETA

Jste spokojeni s úpravou a přehledností eshopu decorations.cz?

Ano Ano 51% Docela ano Docela ano 15% Ne příliš Ne příliš 17% Ne Ne 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů