logo         

NOVINKY

arr3Decoupage26.3. V sekci Ubrousková technika - decoupage naleznete nově velký výběr ubrousků s motivy a další... arr3Anglické závěsné koše22.3. 2015 Nově vložen sortiment anglických závěsných košů... arr3Od 18. do 24.11 2019 máme zavřenoOd 18. do 24.11 bohužel nebudeme schopni expedovat Vaše objednávky. Poslední objednávky přijaté do... arr3Jarní aranžmá24.02.2015 Dnes byly vloženy na eshop nové kousky v sekci Velikonoční a jarní dekorace , nakoukněte... arr3Přidány svíčkyDo našeho e-shopu jsme v posledním týdnu nahráli velký sortiment svíček všeho druhu, račte... arr3Vítejte v obchůdku s dekoracemi pro každou příležitost!Každý týden nové zboží - od vlastnoručně vyráběných dekorací, přes hobby balení ve stylu ,,dodělej...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Květinový atelier FLORAL-ART.cz - M. Floriánová
Horní Rokytnice 667
51244 Rokytnice nad Jizerou
tel: +420 777251669
florart@seznam.cz

ANKETA

Jste spokojeni s úpravou a přehledností eshopu decorations.cz?

Ano Ano 49% Docela ano Docela ano 15% Ne příliš Ne příliš 16% Ne Ne 19%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů